Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Min hud stråler på en måde jeg ikke har oplevet før

Nip anmelder ProSkin 60 behandlingen.

Hvordan oplevede du behandlingen?
Jeg blev taget godt imod af både receptionisten som viste mig op i sofaerne, hvor der var mulighed for at få noget at drikke og udfylde nogle papirer. Ligeledes tog behandleren, hos Hudplejeinstituttet sig godt af mig. Hun pakkede mig godt ind i både tæppe, håndklæde og sørgede for at omgivelserne i rummet var hyggelige og afslappede.

Under hele behandlingen fortalte hun mig hele tiden hvad hun gjorde og hvilke produkter hun anvendte til min hudtype. Behandlingen inkluderede desuden håndmassage, og så gjorde hun meget ud af både at behandle selve ansigt, men også halsområdet. Jeg følte mig hele tiden i meget gode hænder, og var flere gange ved at falde i søvn, fordi det var så behageligt og afslappende. Hendes helt enormt bløde hænder gjorde kun oplevelsen endnu bedre, når hun arbejdede i ansigtet. Jeg er ovenud glad for mit besøg hos Hudplejeinstituttet.

Opnåede du det du ønskede for din hud?
Inden at jeg gik ind til behandlingen havde jeg ikke et specifikt ønske til hvad jeg gerne ville opnå, udover at jeg gerne ville vide om min hud har taget skade af at bo 3,5 år i udlandet med højt UV-indeks. Behandleren kiggede godt på min hud og fortalte mig om tilstanden i de forskellige zoner, som hun opdelte ansigtet i. Jeg fik derfor en god indsigt i hvordan min hud er, hvad jeg gør godt for den, og hvad jeg kan gøre for at opnå en endnu finere hud.

Fik du råd & vejledning om din hud og relevante produkt anbefalinger?
Både under og efter behandlingen var behandleren virkelig dygtig til at fortælle mig om min huds tilstand i de forskellige zoner som den er opdelt i. Desuden gav hun mig mange råd til hvordan jeg kunne pleje den, og jeg fik en vejledning af produkter med mig hjem, som jeg kan følge.

Vil du anbefale ProSkin 60 behandlingen til andre?
Jeg vil uden tvivl anbefale ProSkin 60 behandlingen hos Hudplejeinstituttet. Min hud stråler på en måde jeg ikke har oplevet før efter en ansigtsbehandling, så jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger.

Relaterede artikler