Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Beautyspace - Age bright clearing serum

I Mandags havde Go´ Morgen Danmark glæde af et besøg fra BeautySpace´s og Børsens skønhedsredaktør-Anette Kristine Poulsen hvor fokus var vigtigheden af ingredienslisten og fænomenet skintellectuals. Under besøget i Go´ Morgen Danmark, talte Anette Kristine Poulsen i samarbejde med Beautyspace-læser Andreas Schwartz om kombinationen af Salicylsyre & niacinamid og herunder dermalogica age bright clearing serum

BeautySpace om Salicylsyre & Niacinimid 

BeautySpace Læseren Andreas har haft stor glæde af kombinationen af de 2 ingredienser. Og Anette Kristine Poulsen udtaler at hun selv har den stående på hylden - Ligesom mange af hendes læsere. "Salicylsyre (som stammer fra pilebark) er antiinflammatorisk, fungerer eksfolierende, men som en mildere kusine til frugtsyre – og er god til dig med fedtet eller sart hud. Her genialt blandet med det beroligende pigmentværn af en antioxidant, nemlig niacinamid (B3-vitamin)".  

Hvad kan de 2 ingredienser i kombination?

Active Clearing AGE Bright Clearing Serum er tilsat salicylsyre, som virker rensende og som reducerer udbrud, mens et særlig AGE Bright Complex og niacinamid giver en mere ren og ensartet hudtone, hvilket er helt ideelt, hvis man har misfarvninger i huden fra tidligere udbrud. 

Salicylsyre 

En Beta Hydroxy syre, reducerer udbrud og renser huden. Hjælper med at opløse den lim-lignende matrix der holder Stratum Corneum cellerne sammen. Den virker antiinflammatorisk og øger hudens naturlige eksfoliering, hjælper med at rense folliklerne og minimerer dannelsen af nye tilstopninger.

Niacinamid

AGE Bright™ Complex (Terpineol, Thymol Niacinamid): arbejder med hudens naturlige mikrobiom og giver en renere, mere klar hud og mindsker synlige ældningstegn. Niacinamid er kendt for at udjævne hudens farve ved at hæmme melanin overførslen fra melanocytterne til keratinocytterne.

Andre vigtige ingredienser i Age Bright Clearing Serum 

Age Bright Clearing Serum indeholder virkningsfulde, naturligt udvundede ingredienser der er kendt for at behandle udbrud og synlige ældningstegn. Vi har været omkring 2 af dem men her er nogle af de andre vigtige ingredienser

Hvid shiitake svamp og Jerikos rose

Hvid shiitake svamp arbejder sammen med Niacinamid og giver en mere klar ensartet hudfarve.

Jerikos rose har en fantastisk even til at holde på fugten og er kendt for at blødgere og overleve ekstrem udtørring.

Relaterede artikler