Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Din guide til ansigtsbehandlinger

Dermalogicas professionelle ansigtsbehandlinger er altid skræddersyet og tilpasset din huds aktuelle behov. Vi har hjulpet dig her med en ansigtsbehandling guide, så du nemmere kan finde ud af hvilken ansigtsbehandling, der er den rette til din hud og evt. de udfordringer, du oplever i din hud: kan f.eks. være akne, tør/dehydreret, fine linjer/rynker, uens/ujævn, hyperpigmentering eller du søger mere glød i huden, vi er her for at guide dig.

Vi starter altid med at analysere DIN hud 

Face Mapping hudanalyse 

Face Mapping hudanalyse er en gratis service. Denne hudanalyse hjælper dig med at nå dine mål og opnå en sundere hud. Den hjælper med at vælge den rette ansigtsbehandling samt finde produkter, der virkelig vil hjælpe dig til en sundere hud og med at løse de eventuelle udfordringer du har med din hud. Ud fra din face mapping kan vi guide dig bedst muligt.

Vælg en ansigtsbehandling

Efter din face mapping hudanalyse vil du og din kosmetolog i samarbejde finde den perfekte ansigtsbehandling til din hud. Det kan være at I er blevet enige om at fokuserer på evt. udbrud og acne, eller at I skal arbejde med dehydrering af huden. Det kan også være at I skal arbejde med opstramning af huden. En ting er sikkert! Din ansigtsbehandling er skræddersyet til at give dig en sundere hud.

 

Ansigtsbehandlinger

For at gøre dig lidt klogere på de forskellige typer af behandlinger, vil vi her fortælle hvilke udfordringer de primært arbejder på at løse samt hvordan ansigtsbehandlingen virker.

Skræddersyede ansigtsbehandlinger

Proskin 30 + Proskin 60

Er den ultimative skræddersyede og målrettede ansigtsbehandling, hvor aktive ingredienser, behandlingsteknikker og teknologi anvendes for at give målrettede resultater og pleje. Denne behandling bliver 100% skræddersyet til din hud.

Målrettede ansigtsbehandlinger

pro clear ansigtsbehandlinger

Har du problemer med acne udbrud og bumser? Med pro clear kan du effektivt behandle acne, ar, udbrud og bumser.

pro bright ansigtsbehandlinger

Hvis du døjer med hyperpigmentering er pro bright ansigtsbehandling den rette for dig. Pro bright ansigtsbehandling bekæmper effektivt pigmentering, mørke pletter og giver samtidigt en mere strålende glød og ensartet hudtone.

pro firm ansigtsbehandlinger

Rynker, fine linjer og aldrende hud? Pro firm er en opstrammende ansigtsabehandling som effektivt opstrammer huden og dermed bekæmper rynker. Pro firm hjælper også til at stimulere huden og forny den samtidigt med at den bliver mere glat.

pro eye flash øjenbehandlinger

Ønsker du en ansigtsbehandling som har fokus på øjenområdet? mørke rande under øjnene eller måske poser under øjnene? Pro eye flash er måske den perfekte behandling til dig.

LED Lysbehandling

LED lysbehandling kan bruges som et kurforløb, men er også oplagt i forlængelse af dine andre behandlinger for at vedligeholde resultaterne.

Blåt lys: Antiinflammatorisk, antibakteriel, dræber bakterier som kan forårsage akne, mindsker rosacea, og lindrer kløe og irritation i huden. Forskning viser en forbedring på 76-80% ved behandling af akne, og 10% bedre resultater end ved brug af benzoylperoxid. Behandling med blåt LED-lys tre dage i træk har vist sig at mindske akne med 99,99%.

Rødt lys: Anti-age, stimulerer produktionen af kollagen med 155%, fremmer helingsprocessen med 50%, forbedrer blodcirkulationen og frigivelsen af ATP, som forsyner cellen med energi.

Grønt lys: Reducerer hyperpigmentering, inflammation, sensibilitet og rødme.

Gult lys: Styrker lymfe- og blodcirkulationen og reducerer inflammation.Velegnet til stresset og sensibel hud.

Avancerede ansigtsbehandlinger

pro power peel ansigtsbehandlinger

Pro power peel er en frugtsyre ansigtsbehandling som behandler akne, ældningstegn eller pigment. kombinerer vores mest kraftfulde kemiske peeling med avancerede teknikker. Styrken af peelingen bliver 100% skræddersyet ud fra din hudens behov og sensibilitet.

pro microneedling ansigtsbehandlinger

Du har garanteret hørt om microneedling. Microneedling er en utroligt populær ansigtsbehandling som behandle mørke pletter, linjer/rynker og hudens struktur.

pro nanoneedling ansigtsbehandlinger

Ønsker du en mere glat og jævn hudoverflade? Med pro nanoneedling ansigtsbehandling er det muligt at aktive eksfolierende ingredienser og professionelle sera kan indsluses i huden med et unikt apparat. Her anvendes en nanotip med bittesmå kegler for at maksimere penetrationen og hudens fornyelse.   

 

Relaterede artikler