Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Din hud er faktisk snavset - sådan bliver den ren!

Her får du det hemmelige våben til at få en ultra-ren og blød hud. Det er ganske simpelt ...

Hvis du kun bruger et almindeligt renseprodukt, når du renser din hud, vil oliebaseret snavs som solcreme, makeup, forurening og overskydende talg efterlades på hudoverfladen og skabe en barriere, der forhindrer dit normale renseprodukt i at trænge helt ind i huden. Resultat: Trist og tilstoppet hudoverflade!

Dermalogicas revolutionerende renseprodukt PreCleanse er en let oliven- og abrikoskernebaseret afrensningsolie, der blidt fjerner overskydende talg og oliebaseret snavs fra hudens overflade. Når du tilfører produktet vand, omdanner den vandopløselige olie sig til en mælkeagtig lotion, der nemt fjerner oliebaseret snavs fra hudens overflade, så det anbefalede Dermalogica renseprodukt kan trænge dybere ned i din hud for en grundigere afrensning. Der er med andre ord tale om mere end en afrensning – du plejer huden, mens du afrenser.

Det er helt enkelt – når du bruger mere tid på at afrense din hud, opnår du en renere hud. Dermalogicas DobbeltAfrensning fungerer som et hemmeligt våben til sund og helt ren hud. En dobbelt afrensning med dit almindelige renseprodukt vil delvist fjerne oliebaseret snavs, mens Dermalogicas DobbeltAfrensning, der begynder med PreCleanse, kan fjerne det oliebaserede snavs helt og sikre dig en fuldstændig ren hud.

Er PreCleanse eller Micellar Prebiotic PreCleanse det rigtige produkt for dig?

PreCleanse er anbefalet til normal, kombineret hud. Den er så blid, at den kan bruges i øjenområdet og er også ideel til fedtet hud og acnehud. Fedtede hudtilstande vil have stor gavn af PreCleanse, da olien trænger ned i hudens talg uden brug af aggressive ingredienser, der kan skade hudens barriere eller skabe irritation. Har du tør hud eller for tidlig ældet hud anbefaler vi PreCleanse Balm udgaven, som er en balsam-til-olie rens der med kukuinød og E-vitamin er ideel til at nære, pleje og fugte tør og for tidlig ældet hud.

PreCleanse Balm er nu udgået fra vores sortiment, men vi er glade for at kunne præsentere Micellar Prebiotic PreCleanse

Micellar Prebiotic PreCleanse er et skånsomt og let renseprodukt beriget med havremælk, der smelter ind i huden og tiltrækker samt opløser urenheder ved hjælp af rensende micellært murumuru-smør. Efterfølgende skylles disse urenheder væk, og huden forberedes til det næste trin i afrensningen.

Dette innovative produkt tager din Dermalogica DobbeltAfrensning til et nyt niveau. Micellar Prebiotic PreCleanse kombinerer kraften ved micellær teknologi med en unik præbiotisk blanding, der hjælper med at styrke hudens barriere. Sammen med havremælk giver dette produkt langvarige plejende fordele, så din hud fortsat føles blød og næret længe efter afrensningen.

Vi er overbeviste om, at du vil elske den forbedrede renseoplevelse med Micellar Prebiotic PreCleanse. Det er et effektivt og skånsomt produkt, der efterlader din hud ren, frisk og optimalt forberedt til efterfølgende hudplejetrin.

Vi beklager, at PreCleanse Balm ikke længere er tilgængelig, men vi er sikre på, at Micellar Prebiotic PreCleanse vil blive din nye favorit i din daglige hudplejerutine.

Har du stadig behov for et Dermalogica renseprodukt?

Ja! Du har stadig behov for et renseprodukt, der passer til din hudtilstand. PreCleanse opløser og fjerner overskydende talg og oliebaseret snavs. Det giver dit Dermalogica renseprodukt mulighed for at trænge helt ned i huden, så du opnår et professionelt afrensningsresultat. Dermalogicas hudplejeserie indeholder et renseprodukt til enhver hudtilstand – fra kronisk tør og for tidlig ældet hud til fedtet hud med tendens til bumser.

Alternativt kan du slå to fluer med et smæk ved at bruge vores Oil To Foam Total Cleanser, der arbejder dobbelt så effektivt ved at forene egenskaberne fra vores rense-olie med et skummende renseprodukt.

Få mere at vide om Dermalogicas DobbeltAfrensning hos din professionelle Dermalogica kosmetolog og spørg efter en Face Mapping® hudanalyse for at finde ud af, hvilket renseprodukt der passer til din hudtilstand.

Relaterede artikler