Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Din hud er faktisk snavset - sådan bliver den ren!

Her får du det hemmelige våben til at få en ultra-ren og blød hud. Det er ganske simpelt ...

Hvis du kun bruger et almindeligt renseprodukt, når du renser din hud, vil oliebaseret snavs som solcreme, makeup, forurening og overskydende talg efterlades på hudoverfladen og skabe en barriere, der forhindrer dit normale renseprodukt i at trænge helt ind i huden. Resultat: Trist og tilstoppet hudoverflade!

Dermalogicas revolutionerende renseprodukt PreCleanse er en let oliven- og abrikoskernebaseret afrensningsolie, der blidt fjerner overskydende talg og oliebaseret snavs fra hudens overflade. Når du tilfører produktet vand, omdanner den vandopløselige olie sig til en mælkeagtig lotion, der nemt fjerner oliebaseret snavs fra hudens overflade, så det anbefalede Dermalogica renseprodukt kan trænge dybere ned i din hud for en grundigere afrensning. Der er med andre ord tale om mere end en afrensning – du plejer huden, mens du afrenser.

Det er helt enkelt – når du bruger mere tid på at afrense din hud, opnår du en renere hud. Dermalogicas DobbeltAfrensning fungerer som et hemmeligt våben til sund og helt ren hud. En dobbelt afrensning med dit almindelige renseprodukt vil delvist fjerne oliebaseret snavs, mens Dermalogicas DobbeltAfrensning, der begynder med PreCleanse, kan fjerne det oliebaserede snavs helt og sikre dig en fuldstændig ren hud.

Er PreCleanse eller PreCleanse Balm det rigtige produkt for dig?

PreCleanse er anbefalet til normal, kombineret hud. Den er så blid, at den kan bruges i øjenområdet og er også ideel til fedtet hud og acnehud. Fedtede hudtilstande vil have stor gavn af PreCleanse, da olien trænger ned i hudens talg uden brug af aggressive ingredienser, der kan skade hudens barriere eller skabe irritation. Har du tør hud eller for tidlig ældet hud anbefaler vi PreCleanse Balm udgaven, som er en balsam-til-olie rens der med kukuinød og E-vitamin er ideel til at nære, pleje og fugte tør og for tidlig ældet hud.

Har du stadig behov for et Dermalogica renseprodukt?

Ja! Du har stadig behov for et renseprodukt, der passer til din hudtilstand. PreCleanse opløser og fjerner overskydende talg og oliebaseret snavs. Det giver dit Dermalogica renseprodukt mulighed for at trænge helt ned i huden, så du opnår et professionelt afrensningsresultat. Dermalogicas hudplejeserie indeholder et renseprodukt til enhver hudtilstand – fra kronisk tør og for tidlig
ældet hud til fedtet hud med tendens til bumser.

Få mere at vide om Dermalogicas DobbeltAfrensning hos din professionelle Dermalogica kosmetolog og spørg efter en Face Mapping® hudanalyse for at finde ud af, hvilket renseprodukt der passer til din hudtilstand.

Relaterede artikler