Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Dit bedste bad nogensinde

En sund hud er vigtig for, at vi føler os tilpas i vores egen krop. Og det gælder både ansigt og krop. Derfor har Dermalogica udviklet kropspleje ud fra den samme filosofi: Et flot udseende er resultatet af sund hud fra top til tå.

Den komplette guide til et afslappende bad

Selv et kort brusebad eller karbad kan hjælpe med at få dig til at slappe af. Ved at følge et par lette trin kan du forvandle badet fra en hverdagsrutine til et højdepunkt i din dag. Mange af os er ikke klar over det, men kropspleje spiller en stor rolle i vores kulturhistorie. Gennem århundreder har bad- og bruseritualer tjent mange formål ud over hygiejne - fra en helende og afrensende handling til afslapning og socialisering.

I dag virker ideen om at prøve at presse et afslappende bad ind i vores travle tidsplaner ofte som en uopnåelig luksus. I virkeligheden er det mere relevant end nogensinde: Nogle undersøgelser antyder endda, at folk, der tager regelmæssige bade, er gladere og mindre stressede end deres jævnaldrende!

Heldigvis er det overraskende let at gøre dit næste bad til en genopbyggende oplevelse. Følg disse nemme trin for at give en følelse af ro og balance i din hverdag - uanset om du tager et fem minutters brusebad eller et afslappende bad.

hvert minut tæller
De fleste dage har vi ikke tid til en fordybende, afslappende badeoplevelse. Det er ok! Selv et hurtigt brusebad eller et karbad kan hjælpe med at fremme sund søvn, lette spændinger i kroppen og endda fremme kreativitet.

indstil stemningen
Begynd hvert bad med et rent badeværelse og rolige omgivelser: vælg blid belysning, et duftlys eller afslappende musik. Tænk også på dine badeprodukter; beroligende duftprofiler som dem, der findes i Dermalogica Body Collection, kan også hjælpe med at skabe en afslappende atmosfære.

indtag vand
Især hvis du nyder et langt bad, bør du have et glas vand stående i nærheden for at hjælpe dig med at bevare fugtbalancen.

skyl dig inden badet
Hvis vi følger den traditionelle japanske badekultur, anbefaler vi at man tager et hurtig brusebad inden karbadet med et nærende renseprodukt som Conditioning Body Wash. Dette gør karbadet til helt afslappende oplevelse.

temperatur betyder noget
Uanset om du bader eller bruser, skal du undgå at gøre vandet for varmt: super-varme temperaturer kan udtørre din hud og muligvis forårsage hudtilstande som eksem eller rosacea. En god tommelfingerregel er at holde temperaturen lige omkring din egen kropstemperatur: 37 grader.

overdriv ikke
Brug lidt tid på at slappe af, men ikke mere 30 minutter: lange bade kan fjerne hudens gavnlige fedtstoffer og forstyrre dens naturlige lipidbarriere. Hvis huden føles tør efter dit bad, skal du hjælpe med at genoprette barrieren med en nærende, fugtende olie som for eksempel Phyto Replenish Body Oil. Eller foretrækker du en creme med essentielle olier der beroliger sansnerne er Body Hydrating Cream ideel. 

efter badet
Når det er muligt, bør du tage et øjeblik efter badet for at samle dig, inden du vender tilbage til dine daglige rutiner: læse en bog, drik lidt te og slap af, så længe dit program tillader det.

Relaterede artikler