Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Hudpleje til alle aldre

Efterhånden som vi ældes forandres vores hud - det samme bør de hudplejeprodukter vi bruger til at nedsætte accelerationen af hudens ældning og til at fremme mere opstrammet, glat og ensartet hud. Læs med her hvis du vil lære mere om hudpleje tilpasset efter din huds alder.

Professionelle kosmetologer bliver ofte spurgt om, hvilken hudpleje, der skal bruges i forskellige aldre. Spørgsmålet er værd at tænke over, hvis du ønsker at beskytte din hud imod for tidlig ældning og hvis du vil holde huden så sund som muligt i mens den ældes.

Dermalogicas tilgang til hud handler vi ikke om anti-aging. Vi er alle forudprogrammeret til at ældes fra den dag, vi bliver født - det er naturligt. I stedet fokuserer vi på, hvordan man bremser og nedsætter hastigheden hvormed huden ældes, og hvordan du kan understøtte de processer i huden (der aftager med alderen) for at fremme fastere, glattere og mere ensartet hud og hudtone.

Læs videre for at lære, hvordan din hud ændrer sig fra årti til årti, og hvilken hudpleje, der med god effekt kan inkluderes i alle aldre.

Denne er aldrig til forhandling - uanset alder: solbeskyttelse

Denne er aldrig til forhandling - uanset alder: solbeskyttelse

Vidste du, at solcreme betragtes som det bedste forsvar mod for tidlig ældning af huden? Solbeskyttelse bør inkluderes i enhver hudplejerutine i alle aldre for at forhindre uv-forårsaget hudældning. Og den skal bruges hver dag.

Det er en almindelig misforståelse, at solcreme kun er nødvendig i sommermånederne. Virkeligheden er, at UVA-stråler er til stede med samme intensitet, hele året rundt, selv på overskyede dage. UVA-stråler trænger ind til de dybere lag af huden og forårsager synlig hudældning i form af rynker, slap hud, ujævn hudtone og mørke pletter. Selv når vi er indendørs, kan UVA-stråler trænge gennem glas og forårsage skade på vores hud, så en daglig dosis SPF er nødvendig for en langsigtet ungdommelig, sund hud.

Dermalogica bruger avancerede teknologier til at levere fjerlette solcremer, der giver maksimal beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler (kaldes bredspektret solbeskyttelse). Derudover målretter og behandler de også hudspecifikke tilstande.

Hudpleje i dine 20'ere

Hudpleje i dine 20'ere

Så tidligt som i 20'erne begynder usunde livsstilsvaner, miljøskader og konstant UV-eksponering at kompromittere hudens strukturelle integritet. Vores celleforsvar begynder at svækkes på grund af frie radikaler, og vores naturlige evne til at bekæmpe hudskader aftager. Cellefornyelse (den proces, hvorved vores hud danner nye hudceller) og celleomsætning (den hastighed, hvormed hudceller afstødes) - begynder også naturligt at aftage, hvilket reducerer hudens naturlige, strålende glød. Desuden viser sarte områder såsom omkring øjnene de første tegn på ældning, så du bemærker måske nogle synlige linjer omkring øjnene.

Her er vores bedste ældnings-forebyggende valg og strategier for dine 20'ere:

 • Eksfoliering – tommelfingerregel: jo ældre vi bliver, jo mere eksfoliering har vi brug for. Dette skyldes, at vores naturlige eksfolieringsmekanisme aftager med alderen. Når du bruger en blid eksfoliering som Daily Microfoliant vil det hjælpe med at give huden et lysnende, udjævnende boost. Denne pulverbaserede eksfoliering udglatter og polerer blidt takket være ris-enzymer og salicylsyre. Den kan bruges en gang om dagen, enten morgen eller aften efter afrensning. Bruges det om morgenen hjælper det med at skabe et glat, glødende lærred til påføring af makeup!
   
 • C-vitamin - Kendt for sine kraftige antioxidantegenskaber. C-vitamin er en stjerne-forsvarer, når det kommer til at bekæmpe frie radikaler - den største årsag til fremskyndet ældning af huden. UV, forurening, cigaretter, alkohol, stress og fødevarer med højt GI er alle kilder til frie radikaler. C-vitamin træder til for at udrydde frie radikaler, før de forårsager skade. Det er også super-lysnende og hjælper med at stimulere kollagenproduktionen for at forbedre hudens fasthed. Som det væsentligste er C-vitamin en multi-tasking helt! Men ikke alt C-vitamin er skabt ens. C-vitamin er meget ustabilt og skal 'tæmmes' for at forblive aktivt, når det er på vores hud. Dermalogicas BioLumin-C-formler indeholder et ultrastabilt C-vitaminkompleks, der også er biotilgængeligt, hvilket betyder, at det er i stand til at trænge dybt ind i huden for maksimale resultater. BioLumin-C Serum er et let dagligt serum fyldt med C-vitamin og yderligere beskyttende antioxidanter. Den kan bruges både morgen og aften, påføres på en ren hud, inden den fugtes med toner og fugtcreme.
   
 • Beskyt dine øjne – Da huden omkring vores øjne er den første, der viser tegn på skader, er det en god ide at investere i en øjenbehandling tidligt. BioLumin-C Eye Serum er en ultralet gel-øjenbehandling, der behandler ujævn hudtone omkring øjnene, samtidig med at den beskytter mod miljøskader. Alternativt, hvis hævede øjne er et problem (for lidt søvn og for meget skærmtid!), kan du overveje Awaken Peptide Eye Gel. Påfør sammen med indtagelse af din morgenkaffe for at give energi til huden omkring dine øjne og reducere forekomsten af ​​fine linjer.
   
 • 'Tech Neck' - Tegn på hudens ældning på halsen viser sig meget tidligere i den moderne verden. Linjer og rynker på halsen kan være et resultat af vores skrivebordsjob og teknologivaner. Neck Fit Contour Serum tilbyder en daglig træning derhjemme til hals og décolleté. Dette specialiserede opstrammende serum kommer med en roll-on applikator, der masserer huden, efterhånden som serummet absorberes for at hjælpe med at løfte, udglatte og indsluse serummet i huden.
Hudpleje i dine 30'ere

Hudpleje i dine 30'ere

I vores 30'ere begynder kollagen (som holder huden fast) og elastin (som får huden til at elastisk og have fylde) at falde og ændre sig. Faktisk er det anslået, at vi mister cirka 1% af vores kollagen hvert år fra 30 års alderen, hvilket resulterer i synlige linjer og rynker. Cellefornyelse og omsætning fortsætter med at falde, hvilket fører til en mat, trist teint og ujævn hudtone. Nogle celler kan endda blive inaktive eller blive til "zombier", hvilket giver anledning til skadelige inflammatoriske toksiner, der fremskynder udseendet af hudens ældning.

Her er vores bedste ældnings-forebyggende valg og strategier for dine 30'ere:

 • Lysnende Boost – For at bekæmpe faldende cellefornyelse og omsætningshastigheder, inkorporer yderligere eksfoliering i din hudplejerutine. Du kan bruge et renseprodukt, der indeholder eksfolierende ingredienser for et ekstra boost, såsom Daily Glycolic Cleanser. Denne blide, men effektive, gelbaserede rensecreme indeholder glykolsyre, som fremmer eksfoliering for at efterlade huden lysere ved hver afrensning.
   
 • Peptider – Nu hvor vigtige hudproteiner (kollagen og elastin) begynder at falde, er det tid til at stimulere den naturlige produktion for at hjælpe med at modvirke tabet. Peptider er berygtede for at reducere fine linjer og rynker og forebygge for tidlig ældning af huden. Enkelt sagt er de kemiske budbringere, der er i stand til at kommunikere med celler i huden - en af ​​disse er den celle, der er ansvarlig for at lave kollagen og elastin. Du kan finde peptider i hele AGE Smart-serien.
   
 • Retinol – Betragtet som det ypperligste inden for forebyggelse og behandling af beskadiget hud, er Retinol (ren A-vitamin) pålidelig til at levere hurtige, synlige resultater. Efterhånden som linjer og rynker bliver mere synlige i dine 30'ere, er det et godt tidspunkt at begynde at bruge Retinol. Det stimulerer ikke kun kollagen og elastin, men det fremskynder også celleomsætning og -fornyelse OG udjævner hudtonen. På grund af dens potente natur skal du bruge Retinol med forsigtighed. For eksempel vil du måske gradvist opbygge brugen, mens du også holder pause med andre former for eksfoliering af din hud for at huden kan vende sig til Retinol. Desuden er denne aktive ingrdiens kun til brug om natten, og du SKAL bruge solcreme i løbet af dagen. Overnight Retinol Repair er en koncentreret, tilpasselig natbehandling, der indeholder mikroindkapslet 0,5 % Retinol. Mikroindkapsling sikrer, at retinol forbliver stabil, og leveringen er målrettet mod de dybeste lag af huden. Palmitoyl Tripeptide-5 arbejder synergistisk med Retinol, et potent peptid, der arbejder for yderligere at forbedre hudens fasthed. Behandlingen fås med en Buffer Creme, som du kan blande med Overnight Retinol Repair for at minimere irritation og maksimere resultaterne. Det er værd at bemærke, at Retinol ikke er for enhver hud. Hvis det er tilfældet for din hud, så kig efter mere milde former for A-vitamin, såsom Retinyl Palmitate. C-vitamin er en anden overlegen, men mere skånsom ingrediens, hvis retinol ikke er for din hud.
Hudpleje i dine 40'ere

Hudpleje i dine 40'ere

Når vi når 40'erne ser huden tyndere ud, og dens naturligt beskyttende barrierelipider er ikke så udtalte. Dehydrering kan være et problem. Afhængigt af hormonel aktivitet kan der forekomme usædvanlig aktivitet i huden fra ujævn hudtone til voksen-acne. Mere fremtrædende tegn på hudens ældning kan også forekomme, såsom mørke pletter og betydelig mere trist og glansløs hud.

Her er vores bedste ældningsforebyggende valg og strategier for dine 40'ere:

 • Kraftfuld eksfoliering – Nu kender du rutinen ... mere eksfoliering efterhånden som vi bliver ældre (afhængig af hudens følsomhed). MultiVitamin Themafoliant er en kraftfuld selvopvarmende, hudpolererende eksfoliering, der kombinerer fysiske og kemiske eksfolieringsingredienser for at forfine hudens tekstur og bringe liv tilbage til en ellers kedelig, trist hud. Den indeholder en cocktail af multivitaminer, som tilføres efterhånden som eksfolieringen arbejdes hen over huden. Den kan bruges 1-3 gange om ugen, skiftevis med en daglig eksfoliering.
   
 • Hyaluronsyre – Inkludering af fugtbevarende produkter i din hudplejerutine vil hjælpe med at slukke en mere tørstig hud og efterlade huden mere blød og behagelig. Et af de bedste fugtbevarende ingredienser, der tiltrækker og binder fugt til huden er hyaluronsyre. Det findes ikke kun naturligt i huden, men det kan tiltrække og fastholde mere end 1000 gange sin egen vægt i fugt, hvilket resulterer i en super fyldig, smidig hud. Circular Hydration Serum går ud over blot at fugte huden, men det stimulerer fugtningen indefra og forhindrer fugt i at slippe ud. Resultatet er vedvarende, langsigtede fugtniveauer i huden. Udover hyaluronsyre indeholder den en algeekstrakt-infunderet fugtgivende matrix for langvarig fugtafgivelse og Lactobacillus Ferment og havreekstrakt til at lindre og balancere hudens mikrobiom.
   
 • Køligt og roligt - I midten til slutningen af ​​40'erne er her de første tegn på overgangsalder har tendens til at vise sig, med et almindeligt symptom som hedeture. UltraCalming Mist køler og reducerer hurtigt rødme i huden, samtidig med at den forbedrer fugtniveauet. Det er en spray-toner, hvilket betyder, at den kan bruges når der kommer en hedetur mens du er på farten.
   
 • Klar og fast i ét trin - En anden hudændring for kvinder i overgangsalderen er mere fedtstof og udbrud. Dette skyldes, at østrogenniveauet falder, og testosteron, som tænder for talgkirtlerne ikke længere bliver holdt i ro. Retinol Clearing Oil er den ideelle løsning, hvis du ønsker at fremme en fastere hud og samtidig fjerne udbrud. Denne natbehandling kombinerer på unik vis både retinol og salicylsyre i en beroligende plantebaseret olie, der arbejder med hudens døgnrytme for at rense, forny og nære natten over.
Hudpleje i dine 50'ere og derover

Hudpleje i dine 50'ere og derover

I og efter vores 50'ere mindskes vores barriere lipidlag, hvilket fører til nedsat evne til at holde på hudens fugt og større risiko for følsomhed og dehydrering. Kronisk stress og betændelse både i og uden på kroppen forsinker hudens genopbygning - hvilket fører til varige mærker og længere helingstider. Nu kan huden vise fremtrædende rynker, fine linjer og misfarvning.

Her er vores bedste ældningsforebyggende valg og strategier for dine 50'ere og derover:

 • Maksimer eksfolieringen - Det vil virkelig styrke cellefornyelsen og omsætningen og hjælpe med at fremme en glattere, mere strålende hud. Rapid Reveal Peel er vores mest potente hjemmeeksfoliering. Designet til at blive brugt ugentligt, har denne professionelle hjemme-peeling vist sig at øge celleomsætningen med 44 %. Den indeholder en koncentration på 10% mælkesyre, som blidt accelererer cellefornyelsen, lysner og fugter huden. Den indeholder også australsk kaviarlimeekstrakt, der giver en kilde til frugtsyre for at skabe en eksplosion af eksfoliering for at afsløre en mere glat, ensartet og strålende hud.
   
 • Løft og opstram - Med linjer og rynker, der bliver mere udtalte på grund af faldende kollagen, og ydre skader der også bliver mere synlige, vil du sandsynligvis gerne bruge et produkt, der opstrammer hurtigt! Phyto-Nature Firming Serum er et meget avanceret, 2-i-1 løftende - og opstrammende serum, der virker øjeblikkeligt og over tid for langvarige resultater. Faktisk er det klinisk bevist at hjælpe huden med at vende tilbage til en yngre tilstand, hvilket giver dig op til 5 år tilbage! Sammen med forebyggelse mod fremtidig skade indeholder den unikke peptider, der genopretter vigtige hudprocesser, der aftager med alderen og efter eksponering. Den anvender også ny ingrediensteknologi, der bekæmper stress og betændelse i huden - to af nutidens største udløsere af fremskyndet hudældning.
   
 • Retinol til øjnene – Du vil måske vælge at ændre din øjenbehandling i 50'erne og 60'erne, da linjer bliver mere synlige omkring øjnene. Vores mest kraftfulde øjenbehandling, AGE Reversal Eye Complex, indeholder mikroindkapslet 0,1% Retinol for at levere en kraftig opstrammende effekt til den sarte hud omkring øjnene. Den indeholder også niacinamid og asketræbark-ekstrakt for at opretholde fugtniveauet og afhjælpe mørke rande omkring øjnene, der opstår med alderen på grund af svækkelse af kapillærerne. En påmindelse om, at det kun er en natbehandling, da den indeholder stjerneingredienser som Retinol - i de første to ugers brug anbefales det kun at påføre den hver anden aften. Sørg for kun at behandle huden omkring øjnene, ikke lågene, og kun at bruge en mængde på størrelse med et riskorn i alt!
 • Opgrader din fugtcreme – Som nævnt bliver huden markant mere tør med alderen, og mere for kvinder på grund af ændringer i østrogenniveauet. Derfor har du brug for en tungere, mere nærende fugtcreme. Super Rich Repair er vores rigeste Dermalogica fugtcreme. Den indeholder peptider, der arbejder for at forbedre hudens fasthed, kombineret med genoprettende barriereingredienser, herunder sheasmør, natlysolie og jojoba, plus beroligende havre. Den kan bruges både dag og nat, men du skal påføre en solcreme ovenpå i løbet af dagen.

 • Ekstra beroligelse og lindring – For hud, der oplever større følsomhed, bør du overveje at inkludere et par beroligende formler i din rutine. UltraCalming Serum Concentrate, der beskrives som modgiften mod følsomhed, virker hurtigt for at berolige, afkøle og reducere rødme i huden. Den er forstærket med plantebaserede lipider, der efterligner hudens egne, for at hjælpe med at genoprette barrieren. Denne lette, men ultra-fugtende serum indeholder også hyaluronsyre. Ved regelmæssig brug vil det hjælpe med at dæmpe hudens reaktion for en roligere og mere behagelig hud.

Når du bliver ældre, vil en revidering af din hudpleje hjælpe med at fremme din sundeste hud. Men hudpleje er ikke den eneste løsning. Den måde din hud eksponeres på (miljø og livsstil) spiller også en væsentlig rolle. En sund livsstil kombineret med en målrettet hudplejerutine, er den bedste måde at passe på din hud og ældes på en mere smart måde.

Professionelle ansigtsbehandlinger til at understøtte din huds naturlige ældning

Professionelle ansigtsbehandlinger til at understøtte din huds naturlige ældning

Regelmæssige professionelle, målrettede ansigtsbehandlinger hos en uddannet kosmetolog vil også bidrage til at fremme resultater. Plus din kosmetolog vil være i stand til at give dig de mest præcise produktanbefalinger til din unikke hud. Find din lokale professionelle Dermalogica kosmetolog her.

Relaterede artikler