Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Hvad er microneedling ansigtsbehandling og er det noget for min hud?

Microneedling (eller kollagen induktionsterapi) er hurtigt blevet en eftertragtet hudbehandling. Så hvorfor er denne ansigtsbehandling en af de mest efterspurgte hudbehandlinger globalt? Kort sagt er det de dybe resultater og de mange hududfordringer, som denne avancerede ansigtsbehandling kan behandle. Vi vil fortælle lidt om, hvordan det virker, hvem der får gavn af en microneedling-behandling, og hvad du kan forvente, når du investerer i microneedling.

Hvordan virker microneedling ansigtsbehandling?

Microneedling virker ved at udløse kroppens sår helingsproces. Fine nåle skaber bittesmå punkteringer i huden, for at skabe en kontrolleret skade i en bestemt dybde. Disse kanaler udløser kroppens naturlige sår helingsproces. Dette aktiverer produktionen af ​​kollagen og elastin for at hjælpe med at genopbygge hudens struktur, hvilket giver langvarige resultater. Yderligere fordele omfatter gendannelse af huden og hyperpigmentering.

Vil min hud have gavn af microneedling?

Som allerede nævnt er microneedling ansigtsbehandling yderst alsidig behandling med masser af fordele.

For det første har microneedling vist sig at stimulere produktionen af ​​kollagen, hvilket gør det til en fremragende ansigtsbehandling for alle, der ønsker at forbedre hudens fasthed, bevare et ungdommeligt udseende.

Microneedling har også vist utrolige resultater for dem, der har ar fra acne. Igen, på grund af stigningen i kollagen udjævnes huller/buler i huden huden, hvilket hjælper med at udjævne hudens tekstur. Faktisk er microneedling en af ​​de mest effektive professionelle ansigtsbehandlinger mod acne ardannelse.

Vi ved også, at microneedling har vist sig at være effektiv når det kommer til at udjævne hudtonen, da den er i stand til at regulere produktionen af ​​pigment. Når vi oplever ujævn hudtone eller mørke pletter (hyperpigmentering), skyldes det en overstimulering af pigment, så microneedling hjælper med at genoprette pigmentproduktionen til et sundt niveau.

Til sidst, dets opstrammende fordele gør at microneedling ikke kun er ideel til hudforyngelse, men også en fremragende behandling til at reducere forstørrede porer.

Bedre microneedling ansigtsbehandlinger med aktive ingredienser

Du kan se, at der er mange forbedringer i din huds sundhed som du kan opnå ved en række mikroneedling-behandlinger. Men der er mere... selve det faktum, at denne behandling skaber små 'kanaler' i huden betyder, at der er et indgangspunkt for hudplejeaktive ingredienser, såsom hyaluronsyre, for at komme dybt ned i huden for at opnå overlegne resultater.

Hvem fraråder vi microneedling ansigtsbehandling?

Den gode nyhed er, at de fleste mennesker kan få denne ansigtsbehandling. I modsætning til mange avancerede hudbehandlinger, såsom laser ansigtsbehandlinger, kan alle hudtoner få denne ansigtsbehandling, fordi den ikke involverer varme. De med aktiv inflammation som akne, eksem, psoriasis eller forkølelsessår vil dog ikke kunne modtage microneedling. Det er også vigtigt, at din hud er sund, og at du har en god, konsekvent daglig hjemmeplejerutine på plads. Din professionelle kosmetolog vil være i stand til at vurdere din hud ved hjælp af facemapping og lave et program til at forberede din hud til microneedling ansigtsbehandling.

Hvor lang nedetid kan jeg forvente efter microneedling ansigtsbehandling?

Der er ingen væsentlig nedetid nødvendig efter microneedling ansigtsbehandling. Du kan opleve mild rødme og irritation i 2-3 dage efter microneedling, men dette vil aftage hurtigt. Det afgørende er, at du følger hjemmeplejerutinen efter behandlingen, som din professionelle kosmetolog har givet dig – dette er lige så vigtigt som selve behandlingen for at vedligeholde og forbedre dine resultater.

Din hjemmepleje efter ansigtsbehandlingen vil sandsynligvis indeholde beroligende rens- og fugtcreme som UltraCalming Cleanser og Calm Water Gel, sammen med en fysisk solcreme. Det er vigtigt at bruge en fysisk solcreme efter en avanceret ansigtsbehandling som microneedling, da fysiske solcremer er mere behagelige for følsom eller øm hud. Kemiske solcremer, selvom de er velegnede til de fleste hudtyper og tilstande, omdanner solens stråler til varme i huden. Invisible Physical Defense SPF30 er en fysisk solcreme med en unik ultra-gennemsigtig zinkoxid, der let blander sig på alle hudtoner. Den indeholder også en blanding af botaniske beroligende ingredienser, hyaluronsyre for at styrke hudens fugtbarriere og Matcha Green Tea, en potent antioxidant, der hjælper med at reparere huden.

Ofte stillede spørgsmål

gør microneedling ondt?

Vi vil ikke lyve. Det kan være ubehageligt i visse områder af dit ansigt. Behandlingen er dog ret hurtig, og din professionelle hudkosmetolog vil arbejde med din hud og din huds oplevelse af ansigtsbehandlingen - og lave forbedring i behandlingen over tid, efterhånden som du og din hud bliver mere bekendte med microneedling.

Hvor mange microneedling ansigtsbehandlinger har jeg brug for?

Med enhver avanceret ansigtsbehandling anbefales en række af behandlinger for langvarige, synlige resultater. Det vil altid afhænge af din unikke hud og dine mål, men generelt anbefales en serie på 3 – 6 microneedling-behandlinger, vi anbefaler 1 microneedling ansigtsbehandling hver 4. – 6. uge.

Hjemme behandling vs professionel microneedling ansigtsbehandling

Ikke alle microneedling-enheder er skabt lige! For det første vil hjemmebehandlinger ikke give dig det samme niveau af resultater, som du ville få af en professionel kosmetolog. En ansigtsbehandling, der involverer en kontrolleret mikroskade, bør udføres af en uddannet kosmetolog. Hvis nålene ikke trænger ordentligt ind i huden, kan det føre til infektion og traumer. Hvad mere er, kan nåleanordninger derhjemme være svære at rengøre og sterilisere efter brug – hvilket øger risiko for infektion.

Tilbyder dermalogica microneedling?

Dermalogica har sin egen professionelle microneedling-service, PRO Microneedling, som udføres af uddannede Dermalogica-kosmetologer. Denne avancerede behandling kombinerer to kraftfulde tjenester: Dermalogicas PRO Power Peel og microneedling. Denne ansigtsbehandling er designet til at minimere forekomsten af ​​ujævn hudtone, porer og rynker. Besøg en klinik for at høre mere

Relaterede artikler