Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Hvilken måde er den rigtige at eksfoliere på?

Faktum: der *er* en rigtig måde at eksfoliere på. Her er alt, hvad du har brug for at vide.

Det er meget vigtigt at inkorporere regelmæssig eksfoliering i din hudplejerutine,
hvis du vil bevare en klar, sundt udseende hud. Det er ligeledes vigtigt at fugte lige efter eksfolieringen, så du opnår de bedste resultater.

Hvis du læser dette, ved du sikkert allerede, at regelmæssig eksfoliering hjælper til at give en klarere, friskere udseende hud. Det skyldes, at eksfoliering accelererer afstødningen af døde hudceller (hudens naturlige eksfolieringsproces). Men vidste du, at hvis eksfolieringen udføres korrekt, kan den også bidrage til, at dine andre hudplejeprodukter fungerer optimalt? Det er sandt: Hvis du ikke fjerner døde hudceller ved hjælp af eksfoliering, kan de danne en barriere, der hindrer, at de aktive ingredienser i dine hudplejeprodukter trænger ordentligt ind i huden. Sådan får du regelmæssig eksfoliering til at indgå i din hudplejerutine, så du får klar, sundt udseende hud:

1. DobbeltAfrensning

En ordentlig eksfoliering starter med ren hud – og det betyder Dermalogica DobbeltAfrensning, først PreCleanse og derefter dit anbefalede Dermalogica renseprodukt. Denne totrins-rutine er den bedste måde til at fjerne rester af makeup, overskydende talg og andre urenheder, så dit eksfolierende produkt kan udføre sin opgave.

2. eksfoliering

Kemisk vs. fysisk, dagligt vs. ugentligt: Det første trin består i at finde det rigtige eksfolierende produkt til din hud. For at undgå over-eksfoliering skal du vælge et, der fungerer med din hudtilstand. Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Få lavet en Face Mapping!

3. fugt

Eksfoliering fjerner døde hudceller, der forhindrer, at hudplejeprodukter trænger ordentligt ind i huden. Det betyder, at det bedste tidspunkt at fugte er lige efter eksfoliering. Hvis du ønsker ekstra fugt, kan du prøve Hydro Masque Exfoliant: Det er et dobbeltvirkende produkt, der giver et intenst boost af fugt, mens du eksfolierer.

4. påfør målrettede produkter

Nu hvor huden er ordentligt fugtet og forberedt til at absorbere produkter, er det tid til at påføre dine målrettede produkter - f.eks. en toner, serum og fugtcreme. Hvis du vil høre mere om, hvilke der er de rigtige for dig, kan du chatte med en ekspert!

Vil du vide mere om, hvilke eksfolierende produkter der passer til din hudplejerutine?
Besøg din lokale Dermalogica kosmetolog, og få en komplet skræddersyet forløb

Relaterede artikler