Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Når du er træt, ses det på din hud

4 tegn på at din hud er træt - og hvordan du kan fikse dem.

Hvis du nogensinde har vendt og drejet dig hele natten og slukket vækkeuret og spekuleret på om du overhovedet fik sovet, så har du sikkert haft looket: Det umiskendelige, for lidt søvn look. På de fleste viser det sig som mørke rande under øjnene, men at se træt ud er faktisk en kombination af de mange måder træthed påvirker vores krop og vores hud.

Der er svært at dække træt hud. Derfor vil vi hellere behandle huden istedet for at lægge lag-på-lag concealer ovenpå. Uanset om du lider af kronisk søvnløshed eller bare har en enkelt rastløs nat fra tid til anden, er der måder at bekæmpe de de fire afslørende tegn på træt hud, så du kan ligne dig selv lidt mere, indtil du kan få en fuld nats søvn:

Mørke rande
På trods af hvad du har hørt, bliver den mørkere pigmentering under dine øjne ikke mørkere, når du er træt; det ser bare mørkere ud, fordi huden over den er dehydreret, så mørke "cirkler" viser sig. Modstå trangen til bare at dække dem, I stedet skal du drikke rigeligt med vand og anvende en lysende behandling som Stress Positive Eye Lift, som er specielt formuleret for at opklare og mindske mørke rande på den sarte hud under øjet.

Hævede øjne
Træt hud ophober vand nær øjnene i bestræbelserne på at holde på fugten, hvilket fører til næste afslørende tegn på at du er søvnberøvet: Hævede øjne. Ikke alene skriger de: "Jeg er udmattet;" de kaster også skygger under øjnene, der kan få mørke rande til at se endnu mørkere ud. Et koldt kompress kan dæmpe hævningen; Du kan også bruge Stress Positive Eye Lift til at opstramme huden og mindske hævelsen.

Fine linjer
Ligesom mørke rande stammer fine linjer fra dehydrering, din hud udholder mangt og meget når søvnmangel giver ubalance i pH-værdien. På trætte dage bør du anvende en rigtig god fugtcreme til både ansigt og krop, når du har slæbt dig ud af sengen. Brug en effektiv natcreme som Sound Sleep Cocoon inden du vælter dig tilbage i seng; den tilsatte fugt vil gøre fine linjer mindre synlige, og bevægelsesaktiverede æteriske olier hjælper dig med at få lidt tiltrængt hvile. Prøv også vores søvn app her

Natbriller kan være et ekstra tip til at opnå den optimale nattesøvn - læs mere og find dem her

Kedelig, mat hud
Ophobning af døde hudceller og produkter bliver et større problem, når din krop ikke har haft nok tid til at regenerere natten over. Løsningen: Eksfoliering af din hud kan genoprette dens manglende glød. Dermalogicas Daily Microfoliant® passer godt til alle hudtilstande og giver din hud en glat og lysnet overflade. Hvis du ved, du kommer til at gå glip af søvn engang snart (måske er du på rejse, forbereder dig til en eksamen eller venter en baby), forbered huden på forhånd ved dobbeltrensning med PreCleanse Balm. Det fjerner og smelter makeup og urenheder væk i dagene før og under søvnmangel, hvilket giver din krop en opgave mindre at tage sig af, når den er træt.

Relaterede artikler