Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Når du skal vælge den bedste eksfoliering, er det vigtigt at kende navnene på ingredienserne i eksfolieringen.

• Når du eksfolierer, fjerner du de døde hudceller og får en lysere, sundere udseende hud. • Eksfoliering i pulverform er en skånsom måde, hvorpå du kan integrere eksfoliering i din daglige hudplejerutine.

Hvorfor er det vigtigt at eksfoliere?

Du har sikkert hørt, at det er vigtigt at eksfoliere. Hvorfor? Fordi huden konstant danner nye celler i det nederste lag af dermis og erstatter døde hudceller på det øverste lag, epidermis. Mens vi bliver ældre, bliver vores celleomsætning langsommere, og cellerne ophobes uensartet på hudens overflade. Dette fører til både matte, tørre pletter og et træt udseende.

Eksfoliering hjælper med at fjerne døde hudceller og får de friskere, yngre celler nedenunder op til overfladen.

Mange, der ved dette, har en tendens til at overdrive eksfolieringen for at få en sundere glød. De er fordi, de bruger skrubbeprodukter, der er hårde ved huden og kun beregnet til brug 1-2 gange om ugen. Eksfolierende produkter i pulverform er en mere skånsom måde, hvorpå du kan integrere eksfoliering i din daglige rutine, så du opnår de friske, strålende fordele uden at overstimulere din hud.

Dermalogica har tre eksfolierende produkter i pulverform:

 

Daily milkfoliant 

Denne havrebaserede eksfoling i pulverform polerer skånsomt og giver en blødere, mere levende hud, samtidig med at det genopbygger fugtbarrieren. Det hjælper også med at lindre huden med beroligende og blødgørende ingredienser

Daily Superfoliant 

Denne kulbaserede eksfoliering i pulverform hjælper med at fjerne forurenende partikler fra luften, der kan trænge ind i porerne og fremskynde ældning af huden. Det hjælper også med at afgifte porerne og giver en fastere, sundere udseende hud

Daily Microfoliant 

Denne risbaserede eksfoliering i pulverform hjælper med at bekæmpe den matte og ujævne hudfarve. Det mikroeksfolierer døde celler, afbalancerer pigmenteringen og efterlader huden blødere og klarere.

Vil du høre mere om, hvilken eksfoliering der er den bedste til din hud?

Besøg din lokale Dermalogica kosmetolog, og få en komplet skræddersyet kur.

Relaterede artikler