Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Sådan slipper du af med poser under øjnene

Huden omkring øjnene er noget af den tyndeste på hele kroppen – og derfor har den brug for meget pleje og opmærksomhed men det kan være svært at vide hvor man skal starte vi prøver at gøre det simpelt. Og hjælper dig med at slippe af med poser under øjnene Hvis du ændrer visse ting ved din livsstil, f.eks. drikker mere vand og sover mere hver nat, kan det hjælpe med at reducere poser under øjnene øjne. Se efter ingredienser som koffein og peptider i dine øjenbehandlinger når du vil reducere poser under øjnene.

Derfor er vi trætte af poser under øjnene

Vi har alle hørt den gamle talemåde "Øjnene er sjælens spejl", men hvad nu hvis de føles hævede og poser under øjnene er tydeligere, end vi synes om? Det er jo ikke fordi talemåden siger ”poser under øjnene er sjælens spejl”. Selvom det lyder skønt at falde i søvn og sove sødt i otte timer, kan der være nætter, hvor det bare ikke sker – hvilket blot er en af grundene til, at du kan vågne op med poser under øjnene øjne. Lad os se på nogle af de andre almindelige årsager poser under øjnene og hævede øjne og på de produkter, som kan hjælpe.

Livsstilsændringer

Huden omkring øjnene er den mest sarte, ikke kun i ansigtet, men på næsten hele kroppen. Hævede øjne kan skyldes en række forskellige faktorer i hverdagen – men du kan foretage nogle vigtige ændringer for hjælpe med at reducere dem over tid, blandt andet:

• Få mere søvn om natten: stil mod 6-8 timer hver nat.

• Brug solbeskyttelse: Det er vigtigt, at du påfører en SPF hver eneste dag.

• Drik mere vand: Hvis du vil reducere poser under øjnene, er det vigtigste, du kan gøre at få nok væske. Stil mod otte glas vand om dagen.

 

Remedier og teknikker

Er du nysgerrig efter at høre om, hvordan øjnene bliver mindre hævede med forskellige teknikker og remedier? Hvis du bruger kolde massage-ruller eller blid akupressur på den tynde, sarte hud omkring øjnene, kan det hjælpe med at reducere hævelserne samt med at:

• Reducere ophobning af fedt omkring øjnene.

• Lindre væskeophobning (inflamm-aging), den kroniske, lettere hævelse, der sommetider kommer med alderen.

• Bringe fugten tilbage til området under øjnene.

• Forbedre barrierefunktionen for huden omkring øjnene, som hjælper med at reducere kragetæer, fine linjer og rynker.

Effektive ingredienser

Tænker du på, hvordan man kan reducere poser under øjnene med bestemte ingredienser i din hudplejerutine? Der er bestemte effektive ingredienser, som kan hjælpe med at reducere hævelser og stimulere omgivelserne omkring øjnene, for eksempel:

• Koffein: stimulerer cirkulationen og er kendt for sin anti-inflammatoriske effekt.

• Peptider: byggestenene i collagen, som hjælper med at holde huden fast og smidig.

• Hyaluronsyre: fugtbevarende ingrediens, der kan hjælpe med at optimere fugtniveauet i øjenomgivelserne. den bedste øjenbehandling til hævede øjne

Awaken Peptide Eye Gel

Reducerer poser under øjnene, hævede øjne og fine linjer og giver et mere udhvilet udseende. Denne lette, opstrammende og fugtende øjengel fugter, opstrammer og blødgør den sarte hud omkring øjnene, minimerer fine linjer rynker og reducerer samtidig poser under øjnene. En yderst aktiv blanding med tetrapeptider og lindrende ekstrakt fra rosmarinblade minimerer hævelser og fine linjer. En blanding af bioteknologisk ravsyre understøtter et mere strålende udseende. Ekstrakt fra bambarajordnød efterlader huden blødere og mere klar. bedst til: daglig brug

Stress Positive Eye Lift

Er en yderst effektiv øjenmaske, som revitaliserer huden og reducerer synlige tegn på stress. Den aktive, kølende gel-creme er udviklet med havvandsekstrakt og arktiske alger, der bekæmper hævelser samt poser under øjnene. bedst til: ugentlige behandlinger Vil du høre mere om, hvilke hudplejeprodukter der passer til dig? Besøg din lokale Dermalogica kosmetolog, og få en komplet skræddersyet kur.

Vil du høre mere om, hvilke hudplejeprodukter der passer til dig? Besøg din lokale Dermalogica kosmetolog, og få en komplet skræddersyet kur.

Relaterede artikler