Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Tips til at undgå trist og tør vinterhud

Vinter og kulde er for mange lig med tør vinterhud. Når sæsonen skifter til køligere, vådere og mere blæsende vejr påvirkes både din krop og dit sind. Læs med her hvis du vil lære mere om hvordan hvordan du undgår trist, kløende, skallende og ru vinterhud.

Når sæsonen skifter til køligere, vådere og mere blæsende vejr påvirkes vi både indvendigt og udvendig. Måske mærker du at huden føles tør og at den synes mere trist og glansløs ...

På et dybere holistisk plan forstyrrer vejrskiftet og den skiftende varme-/kulde-påvirkning både din krop og dit sind og efterlader dig måske med en følelse af ubalance og nedsat velvære.

Det er ikke underligt at vi længes efter ting, der hjælper os til at opnå mere ro og balance: Krydret te, hygge-belysning, vamset tøj, varme måltider ... Det er sådan vi naturligt håndterer og tilpasser os forandringerne.

En måde hvorpå du kan bringe nogle af disse naturlige, hyggelige og afbalancerende elementer i spil - er gennem din hudplejerutine. Hop i hyggetøjet, lav en god kop te og forkæl din hud med plejende og mere nærende ingredienser ... så du undgår den triste og ubehagelige vinterhud.

  • Suppler med et fugtende serum eller en maske med høje doser af hyaluronsyre. Du kan også prøve den intenst nærende Melting Moisture Masque, som smelter ind i huden.
     
  • Behandl sensibel og sart hud med lindrende og beroligende komplekser såsom havre, ingefær og rød bjørneklo, som reducerer den ubehagelige fornemmelse.
  • Forkæl huden mens du sover. Anvend et peptid-serum rigt på arganolie, der tilfører fedtsyrer, plantesteroler, E-vitamin og ferulsyre for at forstærke hudens lipidbarriere.
  • Reducer temperaturen på dit badevand, anvend en kropsolie og/eller en god bodylotion straks efter dit bad (indenfor 3 minutter).
  • Undgå at slikke på læberne, da fordøjelsesenzymer og bakterier i spyt kan beskadige læberne. Beskyt læberne med en plejende læbebalsam med sheasmør og avocado.

Kosttilskud kan hjælpe med at holde huden fugtet indefra

De fleste, der oplever at årstidernes skiften påvirker hudens beskyttende barriere så de efterlades med tør, ru, kløenede og rød hud, vil gerne hurtigst muligt over på den anden side af problemet. Vi anbefaler derfor at du ud over de genopbyggende, beskyttende hudplejeprodukter anvender daglige kosttilskud til at booste huden indefra.

Vi står inde for de avancerede, prisvindende og gennemtestede kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme - der udvikler kosttilskud netop til huden. Blandt andet har bestseller Skin Omegas vist sig at være utroligt effektive til at understøtte genopbygningen af hudens barriere og fugte huden indefra, således at du hutigere kan blive fri for tør og irriteret hud. Du finder de rene fiskeolier med omega 3, -6 og D-vitamin + en række andre eminente kosttilskud til netop tør og dehydreret hud her.